De Klussenier Ronald Griffioen
De Klussenier Ronald Griffioen

Herenslagen 85
8332 AN Steenwijk

Dien uw offerte-aanvraag in   

0521 51 19 15
06 1592 1841
ronaldgriffioen@klussenier.nl

Ingeschreven bij KvK onder nr. 66616808

Even voorstellen

Bent u opzoek naar een vakman voor al uw verbouwingen en kleinere klussen? Dan bent u bij mij aan het juiste adres.

Mijn naam is Ronald Griffioen en samen met mijn vrouw en kinderen woon ik in Steenwijk. Voor de omgeving Meppel, Zwolle en Hoogeveen ben ik beschikbaar voor alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden in en rond het huis.

Ik heb jarenlang gewerkt als timmerman, bijvoorbeeld bij een bedrijf wat kozijnen maakt en plaatst. Op dit gebied kan ik nagenoeg alles. Zoals zoveel werkte ik ook naast mijn werk voor bij familie en bekenden. De vrijheid en de afwisseling van de werkzaamheden hebben mij doen besluiten mijn eigen klusbedrijf op te starten. Ik ging op zoek naar de mogelijkheden en kwam zo bij De Klussenier terecht.

Zoals gezegd is timmerwerk één van mijn specialismen. Een aantal werkzaamheden waar u mij voor kan inschakelen: het plaatsen van dakkapellen, dakramen, veranda’s, schuttingen, tuinhuisjes en renovatie van de keuken of het toilet. Maar ook voor onderhoudswerk aan de woning of kleinere klussen kunt u bij mij terecht.

Waarom u voor mij zou moeten kiezen? Naast de vakkundige uitvoering van de werkzaamheden, staan klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel. Ik verzorg uw verbouwing of kleine klus van A tot Z. Op basis van uw wensen begeleid ik de gehele opdracht. Ik werk netjes en zorg voor een opgeruimde werkplek. Desgewenst verzorg ik het materiaal.

Hebt u een verbouwing gepland staan en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op. Ik kom graag bij u langs om u te adviseren. U ontvangt een vrijblijvende offerte en ik reken geen voorrijkosten. U ontvangt 12 maanden garantie op geleverde werkzaamheden.

Dien uw offerte-aanvraag in    Ga terug naar de hoofdpagina voor meer informatie  

 
Loading...